My Image
  • Missing image
    Missing image

Leiligheter - Kollen Skilodge

  • Leilighetsbygget har 8 leiligheter med unik arkitektur og takhøyde på opptil 3,4 meter.
  • Store utsiktsvinduer mot Gaustatoppen, Rjukan og Hardangervidda.
  • Leilighetene blir fra 62m² for midtre, og 82 m² for hjørne leilighetene.
  • Leilighetene får i tillegg separate garasjeplasser og store sportsboder fra 12 til 25 m².

Trykk for galleri

Kollen Skilodge ligger i fantastiske omgivelser og har utsikt mot Gaustatoppen. Leilighetene er utformet for å gi opplevelse av å få dette fantastiske rett inn i stuen for slik å viske ut skillet mellom inne og ute. Med store vindusfelt mot vest blir også kveldssolen din beste venn og det gode livet kan nytes.

Enten om du er alene eller sammen med storfamilien skaper leilighetene gode rom for måltider og kos i sofakroken. Med effektive løsninger gir de også rom for mange soveplasser og en fleksibel bruk. Dette sammen med direkte nærhet til skiløyper gjør Kollen Skilodge unikt.

Utvendig er Kollen Skilodge kledd med treverk og naturstein i solide dimensjoner. Bygningene er plassert godt inn i terrenget og gitt en siluett som spiller opp mot omkringliggende landskap. Det skrånende terrenget gir mulighetene for å skape en god balanse mellom ønsket om god utsikt og et naturtilpasset volum. Takformene, detaljeringen og komposisjon gir byggene et moderne uttrykk, men spiller gjennom materialbruken sammen med den historiske tradisjonelle fritidsbebyggelsen i området.


Leilighetene får i tillegg separate garasjeplasser og store sportsboder fra 12 til 25 m².

Alt image
Stacks Image 435481
Alt image
Stacks Image 435478
Alt image
Stacks Image 435483
Missing image


V/ Anders Claussen
Mob:+47 90 50 44 55
salg@koll1.no

Stacks Image 435490


Sem & Johnsen Nye Boliger
V/ Eiendomsmegler MNEF

Christopher Lejonberg
Mob:+47 47 37 10 31
cl@s-j.no


Forbehold om feil i prospekt, webside, annonser og illustrasjonstegninger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i byggetegninger og leveranse beskrivelse grundig. All annonsering og markedsføring av Kollen inklusiv illustrasjons tegninger og bilder er kun veiledende, og kan ikke anses som del av byggekontrakten. Det er kun selve byggekontrakten med vedlegg som er bindende til kjøpet.

© Wesiden er designet av JHelstad